Den ultimative guide til valg af webhotel

Driver du en hjemmeside, er det essentielt at have et webhotel, der passer til dine behov, og som spare spiller. I gamle dage var det kun teknisk kyndige, der rodede med hjemmesider, og de har normalt styr på, hvad de har brug for af webhotel. Situationen i dag er dog en helt anden, og mange ”ikke kyndige” har i dag hjemmesider. Har man ikke forstand på tekniske begreber, så kan det være svært at finde det rette webhotel. Dette problem vil vi gerne komme til livs, og derfor har vi lavet denne guide, som vi kalder ”den ultimative guide til valg af webhotel.”

Hvorfor er det nu også så vigtigt?

Inden vi begynder 100% er det måske en meget god idé lige at få lagt klart, hvorfor du skal have et webhotel, der dækker dine behov. Er du seriøs med din hjemmeside, går det ikke, at den er nede. Derfor skal dit webhotel kunne håndtere din mængde af besøgende på siden. Er din hjemmeside stor kan et lille webhotel forårsage, at din hjemmeside bliver langsom. Sidst men ikke mindst, så findes der mange løsninger inden for hosting og webhoteller, og derfor kan man hurtigt komme til at betale for meget. Sammenlign altid priser og indhold på webhotellet. Så er du sikker på at finde den rette løsning.

Kend dine behov

Når du skal finde det rette webhotel, skal du kende dine behov. Hvor stor er eller skal din hjemmeside være? Hvor meget plads har du brug for, og hvor meget trafik skal serveren kunne håndtere? Heldigvis tilbyder mange udbydere fri trafik, og det kan være en fordel at gå efter dem. Vi anbefaler, at du stiller dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvor meget plads skal jeg bruge?
  • Skal jeg have mail på domænet?
  • Skal jeg have et SSL certifikat?
  • Skal jeg bruge subdomæner?
  • Har jeg brug for FTP adgang?
  • Hvor tit har jeg brug for backup?

    Ovenstående er nogle af de parametre, som firmaer konkurrerer om, og kender du dine behov inden for de forskellige områder, vil du have væsentligt nemmere ved at sammenligne de mange tilbud inden for webhoteller og hosting.

Sammenlign og læs anmeldelser

Sidst men ikke mindst, så skal du jo have fundet et nyt webhotel. Her skal du sammenligne priser på de relevante webhoteller ud fra dine før definerede behov. Det er dog ikke altid nok kun at sammenligne priser. Du bør også være sikker på, at servicen er god. Læs anmeldelser på deres hjemmeside og på Trustpilot så du kan få et indblik i oppetiden samt, hvordan servicen generelt er. Det er vigtigt, at du kan få hjælp hvis uheldet er ude.

Leave a Reply

Your email address will not be published.